acasa
despre mine
servicii
contact
|
|
|
Copyright © 2008 www.nutritiesportiva.ro . Toate drepturile rezervate.
Site realizat de                   
artistikpixel
In decembrie 2003 am publicat volumul Stretching, secretul flexibilitatii la Editura Corint. Am tradus "Harrison. Manual de medicina" editia 15, care a aparut la Editura Stiintelor Medicale.

In anul 2006 am publicat volumului Superfit. Esentialul in fitness si culturism, o carte la care am lucrat trei ani si care aduna cele mai importante informatii din nutritie, antrenament (de forta si cardio), slabire, suplimente nutritive si steroizi anabolizanti. Iti recomand sa o citesti, indiferent daca esti sportiv de performanta sau amator.

Sunt maseur profesionist cu pregatire in masaj clasic (suedez), masaj shiatsu si stretching. Am fost managerul Clinicii Corpores Medical, unde am sustinut cursuri de masaj clasic si shiatsu si am facut consultanta pe probleme de nutritie. De asemenea, am sustinut cursuri postuniversitare de shiatsu si stretching asistat la Universitatea din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (sectia kinetoterapie), tehnici pe care le-am promovat in presa si la diverse congrese.

De-a lungul anilor am asigurat consultanta de specialitate pentru numeroase persoane care mi-au solicitat sprijinul, incepand cu oameni obisnuiti si pana la sportivi de performanta, vedete, oameni de afaceri. Impreuna cu revista Men's Health am coordonat patru editii ale concursului "Da jos burta", finalizate cu rezultate dintre cele mai bune si o editie a concursului "Poftiti la slabit!", in cadrul emisiunii Ce se intampla doctore?, la ProTV.

Pentru cei interesati de problema scaderii in greutate, am lansat siteul www.slabire.info.ro

In anul 2007 am infiintat firma Superfit Expert prin intermediul careia acord consultanta nutritionala (scadere/crestere in greutate, ameliorarea performantelor sportive, recomandarea suplimentelor nutritive) si de antrenament, atat publicului larg, cat si companiilor private, sportivilor de performanta, echipelor sportive, loturilor nationale si olimpice.

Tot din 2007 am devenit partener in programul national de prevenirea si tratarea obezitatii Reductostart si medic-consultant al companiei internationale Forever Living, lider mondial in productia de suplimente nutritive pe baza de Aloe Vera.

Sunt alergator de maraton.

Puteti afla mai multe despre mine, activitatea si gandurile mele de pe blogul meu.

Sunt deschis oricaror colaborari sau schimburi de idei cu persoane sau asociatii care au preocupari comune cu ale mele.


Dr. Serban Damian
DESPRE
Bine ai venit pe www.nutritiesportiva.ro

Sper sa gasesti aici toate informatiile pe care le cautai. Da-mi voie sa ma prezint: ma numesc Serban Damian, am 34 de ani si sunt medic, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Sunt nutritionist sportiv - mi-am facut specializarea in acest domeniu intr-un program international organizat de catre Comitetul Olimpic International, dedicat medicilor, si condus de catre specialisti in nutritie din cele mai mari universitati ale lumii. Sunt singurul medic din Romania care a urmat acest program.

Am specializare in acupunctura si medicina de familie; de asemenea, sunt educator la nastere certificat Lamaze.

Sunt consultant de specialitate (fitness, nutritie, medicina) si redactor (senior colaborator) la prestigioasa revista Men's Health, cu care colaborez inca de la aparitia ei in presa romaneasca.

De-a lungul timpului am publicat numeroase articole pe teme de nutritie sportiva si nutritie clasica, fitness, suplimente nutritive, probleme medicale.

In 1999 am obtinut carnetul de instructor de culturism si fitness, urmand cursurile organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness.