Subiecte de nutriţie generală

Stagnarea în slăbire - de ce apare şi cum o depăşeşti. Învaţă să eviţi faza de platou!

#stagnare #platou #slabire

Ai facut primii pasi si ai inceput sa slabesti. Hainele iti sunt mai largi, te simti bine in pielea ta si primesti felicitari de la toata lumea. ...


Insa dupa o perioada, numarul de pe cantar a intepenit si nu vrea si pace sa coboare. Inainte sa arunci cantarul sau sa renunti definitiv la dieta, sunt cateva lucruri pe care sa le iei in calcul.
Stagnarea sau perioada de platou este o etapa foarte des intalnita in procesul de slabire.

Dar de ce apare? Afla raspunsul in acest clip si mai ales ce trebuie sa faci ca sa eviti acest nesuferit PLATOU!

.....................

MINIGHID GRATUIT DE NUTRIŢIE

Descarcă acum ghidul gratuit de nutriţie, pe care îl găseşti aici https://cursuridenutritie.ro/ghid-gratuit-de-nutritie/

Eşti interesat de nutriţie şi până acum ţi-a fost greu să găseşti surse de informaţii corecte, pe care să te poţi baza?

Te invit să înveţi nutriţie pe platforma mea de cursuri online, https://cursuridenutritie.ro, unde ai reducere de 20% la orice curs cu codul "DoctorDamian".

Cursurile mele de nutriţie îţi pun la dispoziţie toate noţiunile necesare pentru a-ţi concepe un plan alimentar corect, echilibrat şi sănătos, ceea ce înseamnă că vei putea să faci alegeri alimentare potrivite în orice situaţie te vei afla.

Îţi ofer experienţa mea căpătată în ani de practică sub forma acestor cursuri 100% online, pe care le poţi urma în ritmul tău, fără presiuni şi le poţi relua ori de câte ori ai nevoie. Am folosit doar noţiuni uşor de înţeles, care nu presupun cunoştinţe medicale şi pe care le poţi pune în practică imediat, în viaţa ta de zi cu zi.

............................

Daca ai nevoie de consultanta online pentru slabire, crestere in greutate, nutritie sportiva, nutritie pediatrica sau clinica, click aici https://www.superfit.ro/slabire-cu-nutritionist-online/

............................

Centrul Superfit din Bucuresti este locul unde sportivii amatori si de performanta pot gasi o echipa completa de profesionisti: nutritionist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poti beneficia de servicii de nutritie sportiva, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanta (testare cardiometabolica, analiza mersului si alergarii, baropodometrie, analiza compozitiei corporale, analiza fortei).

Afla mai multe aici:

- siteul clinicii - https://www.superfit.ro
- pagina de Facebook - https://www.facebook.com/centrulsuperfit
- pagina de Instagram - https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Serban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutritionist sportiv si a colaborat cu sportivi de top, printre care jucatoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Echipa Olimpica Romana de Baschet Feminin 3x3, atleti si inotatori olimpici.

Poti citi articolele sale pe blogul https://www.nutritionist.info.ro sau il poti gasi pe LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/serban-damian-8203324/

Daca ai nevoie de serviciile noastre, te asteptam cu drag la Centrul Superfit in Bucuresti!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ si nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Serban Damian si Centrul Superfit nu isi asuma nicio raspundere privind aplicarea sfaturilor oferite in acest clip.
Intotdeauna solicitati opinia medicului dvs. inainte de a lua orice decizie privind sanatatea!
[+] Show More
1 of 8