Modificarea greutăţii şi a compoziţiei corporale

În multe sporturi este esenţial să ai o greutate optimă şi o compoziţie corporală care să îţi permită să atingi performanţele dorite. Urmează un program nutriţional adecvat, alcătuit de profesionist!

Rulează videoul

Meniuri
personalizate

Aportul de energie trebuie bine calculat astfel încât reducerea să fie proporţională cu dimensiunile corporale, vârsta, consumul caloric la antrenamente şi alte activităţi fizice.

Adaptare la programul de antrenament

Programul nutriţional va fi gândit în aşa fel încât sportivul să primească suficientă energie la antrenamente, pentru a nu afecta capacitatea de a susţine efortul impus de program.

Alegeri alimentare corecte

Nu vom pierde din vedere nevoile nutriţionale ale sportivului, dar nici preferinţele sale. Trebuie să existe un echilibru optim, pentru ca regimul să nu fie perceput negativ şi respins.

Analize şi
măsurători

Ca să putem face cele mai bune recomandări, recurgem la metode ştiinţifice prin care determinăm compoziţia corporală şi metabolismul în repaus şi efort, analize de sânge.

Educaţie
nutriţională

Regimurile sunt utile o perioadă de timp, însă este important ca sportivii să înţeleagă cum trebuie abordată scăderea sau creşterea în greutate, cu rezultate maxime şi riscuri minime.

Monitorizare pe termen lung

Pe durata programului de scădere sau creştere în greutate, dar şi după, oferim monitorizarea compoziţiei corporale şi a regimului, pentru menţinerea parametrilor optimi.

Programează-te aici