"Concurez la nivel internațional de peste 15 ani și pot spune că alimentația este unul din "secretele" succesului. Indiferent ca faci sport sau nu, o alimentație sănătoasă te ajută să îți menții greutatea corporală acolo unde iti doresti iar în același timp sa nu rămâi fără energie. Recomand pentru profesionalism si dotări Centru Superfit!"
Marius Ionescu
maratonist
"Un plan nutriţional bine stabilit este de mare folos atât pentru susţinerea antrenamentelor, cât şi pentru îmbunătăţirea performanţei sportive si capacitatea de refacere în urma antrenamentelor şi meciurilor."
Dorin Rotariu
fotbalist
"Mulţumită Clinicii Superfit şi dr. Şerban Damian, nutriţionist sportiv, pun caramidă peste caramidă la temelia carierei mele sportive de triatlonist. Sunt component al lotului naţional de juniori şi recomand cu căldură Clinica Superfit!"
Cătălin Romas
triatlonist
"Colaborez cu domnul doctor Şerban Damian şi Centrul Superfit din 2016 pe partea de nutriţie. Concret am beneficiat de o dieta personalizată, adaptată special şi în conformitate cu nevoile unui program intens de antrenament, evaluări periodice şi rapoarte ale evoluţiei mele. Sunt încântat ca am testat şi noi tehnici de recuperare după efort în cadrul Centrului Superfit, cu aparatură modernă sub supravegherea specialistilor. Recomand cu căldură sportivilor sa apeleze la Centrul Superfit!"
Andrei Anghel
înotător
Cunoştiinţele în materie de nutriţie sportivă, implicarea şi profesionalismul cu care te întâmpină atunci când îi treci pragul clinicii m-au făcut sa am încredere deplinaă atunci când a venit vorba de testarea absolut necesara a unor parametrii metabolici înainte de abordarea curselor de alergare pe distantă lungă la care am participat în ultimii ani. Datele obţinute în urma testărilor oferă informaţii valoroase atât atleţilor profesionişti, cât şi a celor amatori legat de nivelul la care se află la un moment dat din punct de vedere sportiv, dar şi a zonelor unde se poate lucra pentru ca fiecare să îşi atingă obiectivele.
Andrei Gligor
Ultramaratonist
În pregătirea unui sportiv de performanță nutriția este de multe ori determinantă. De aceea, m-am bucurat în momentul în care am obținut sprijinul domnului Șerban Damian, completând astfel echipa care se ocupă de pregătirea mea. Chiar dacă suntem la începutul colaborării, suntem convinși, atât eu cât și sportiva că vom avea de câștigat din sfaturile și programele personalizate propuse de domnul Șerban Damian, in cadrul Centrului Superfit.
Ilona Ghioroaie
jucatoare de tenis