Subiecte de nutriţie sportivă

Secretul tinereții cu coenzima Q10: Cum funcționează și de ce ai nevoie de ea!

Descoperă puterea coenzimei Q10 și impactul său asupra sănătății tale! În acest videoclip, vom explora ce este coenzima Q10, cum funcționează în organism și de ce este esențială pentru energia ...celulară. Află cum coenzima Q10 poate îmbunătăți sănătatea inimii, pielii și poate încetini procesul de îmbătrânire.

Vom discuta, de asemenea, despre sursele naturale de coenzima Q10 și cum să alegi cele mai bune suplimente. Dacă vrei să afli cum să-ți menții tinerețea și vitalitatea, nu uita să apeși butonul de abonare și să ne urmărești pentru mai multe informații utile!

Coenzima Q10 este o molecula asemanatoare vitaminelor, liposolubila, prezenta in membranele celulare din corpul uman, mai ales in inima, ficat, rinichi si pancreas. Este disponibila sub doua forme: ubichinolul, forma activa, care poate fi utilizata imediat de organism si ubichinona - forma oxidata.

Coenzima Q10 contribuie la generarea de energie in celule, producand antioxidantul adenozin trifosfat (ATP), care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, responsabil pentru multe probleme de sanatate.

............................

MINIGHID GRATUIT DE NUTRIŢIE

Descarcă acum ghidul gratuit de nutriţie, pe care îl găseşti aici https://cursuridenutritie.ro/ghid-gratuit-de-nutritie/

Eşti interesat de nutriţie şi până acum ţi-a fost greu să găseşti surse de informaţii corecte, pe care să te poţi baza?

Te invit să înveţi nutriţie pe platforma mea de cursuri online, https://cursuridenutritie.ro, unde ai reducere de 20% la orice curs cu codul "DoctorDamian".

Cursurile mele de nutriţie îţi pun la dispoziţie toate noţiunile necesare pentru a-ţi concepe un plan alimentar corect, echilibrat şi sănătos, ceea ce înseamnă că vei putea să faci alegeri alimentare potrivite în orice situaţie te vei afla.

Îţi ofer experienţa mea căpătată în ani de practică sub forma acestor cursuri 100% online, pe care le poţi urma în ritmul tău, fără presiuni şi le poţi relua ori de câte ori ai nevoie. Am folosit doar noţiuni uşor de înţeles, care nu presupun cunoştinţe medicale şi pe care le poţi pune în practică imediat, în viaţa ta de zi cu zi.

............................

Dacă ai nevoie de consultanță online pentru slăbire, creștere în greutate, nutriție sportivă, nutriție pediatrică sau clinică, click aici https://www.superfit.ro/slăbire-cu-nutriționist-online/

............................

Pentru consultaţii mă găseşti şi la Centrul Superfit din București, locul unde ne ocupăm de orice persoană cu probleme, dar mai ales de sportivii amatori și de performanță. Aici pot găsi o echipa completă de profesioniști: nutriționist sportiv, psiholog sportivi, medic sportiv, medic specialist recuperare, fizioterapeuti, antrenori.

Poți beneficia de servicii de nutriție clinică şi sportivă, medicină sportivă, recuperare medicală, fiziokinetoterapie, antrenamente speciale (izoinertial, respirator, agilitate), teste de performanță (testare cardiometabolica, analiză mersului și alergării, baropodometrie, analiză compoziției corporale, analiză forței).

Află mai multe aici:

- siteul clinicii - https://www.superfit.ro
- pagină de Facebook - https://www.facebook.com/centrulsuperfit
- pagină de Instagram - https://www.instagram.com/centrulsuperfit

Dr. Șerban Damian, fondatorul Clinicii Superfit este nutriționist sportiv și a colaborat cu sportivi de top, printre care jucătoare de tenis din top 100 WTA, Echipa Națională de Fotbal a României, Echipa Olimpică Română de Baschet Feminin 3x3, atleți și înotători olimpici.

Poți citi articolele sale pe blogul https://www.nutriționist.info.ro sau îl poți găși pe LinkedIn - https://www.linkedin.com/în/șerban-damian-8203324/

Dacă ai nevoie de serviciile noastre, te așteptăm cu drag la Centrul Superfit în București!

DISCLAIMER!
Acest clip are scop educativ și nu înlocuiește controlul medical!
Dr. Șerban Damian și Centrul Superfit nu își asumă nicio răspundere privind aplicarea sfaturilor oferite în acest clip.
Întotdeauna solicitați opinia medicului dvs. înainte de a lua orice decizie privind sănătatea!
[+] Show More
1 of 6