Programe de suplimente nutritive

Un program bine pus la punct de suplimente nutritive poate îmbunătăţi performanţele prin aportul de energie, nutrienţi esenţiali şi substanţe cu efecte particulare.

Rulează videoul

Alegeri adecvate profilului

Există sute de tipuri de suplimente nutritive, iar alegerea lor trebuie făcută cu precauţie şi ţinând cont de o mulţime de factori, pornind de la sportul practicat, vârstă şi obiective.

Program adaptat nevoilor

Alcătuirea programului de suplimente nutritive presupune cunoaşterea în detaliu a nevoilor sportivului, astfel încât produsele să servească obiectivelor şi să nu existe riscuri.

Temporizare în funcţie de program

Ştiinţa ne-a arătat că administrarea suplimentelor nutritive trebuie făcută în anumite momente-cheie, în care organismul are beneficii maxime de pe urma prezenţei lor.

Siguranţa
eficienţei

Din păcate, multe dintre produsele de pe piaţă se bucură doar de promovare, fără ca să existe suficiente dovezi ştiinţifice că ar avea efectele pe care le pretind producătorii.

Siguranţa efectelor secundare

Nu doar eficienţa trebuie să ne preocupe, ci şi lipsa efectelor secundare. Din acest motiv trebuie să alegem produse de bună calitate, cu conţinut bine cunoscut.

Siguranţa
antidoping

În sportul de performanţă, acolo unde se fac controale antidoping, trebuie evitate cu orice preţ situaţiile în care se poate ajunge la un test pozitiv din cauza unui produs contaminat.

Programează-te aici