Consultanţă în nutriţie sportivă

În lumea întreagă, sportivii şi antrenorii sunt de acord că nutriţia joacă un rol deosebit de important în sport, pentru obţinerea performanţelor maxime şi menţinerea stării de sănătate.

Rulează videoul

Consultanţă individuală

Alcătuirea de planuri nutriţionale complete pentru sportivi amatori şi de performanţă din orice ramură sportivă, pentru atingerea obiectivelor pe termen scurt, mediu şi lung.

Consultanţă pentru echipe

Realizarea planului de nutriţie pentru echipe sportive din orice ramură sportivă – strategia pentru antrenamente şi meciuri, deplasări, bufet suedez, susţinerea refacerii.

Meniuri
personalizate

Meniurile se alcătuiesc luând în calcul toate caracteristicile sportivilor: vârstă, dimensiuni, profil sportiv, etapa de pregătire, probleme medicale şi rezultate la analize, obiective propuse.

Teste fiziologice şi măsurători

Pentru a oferi cele mai bune recomandări şi planuri de alimentaţie, ne bazăm pe teste fiziologice şi măsurători antropometrice realizate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Educaţie
nutriţională

Obiectivul nostru este de a-I educa pe sportivi, de la cele mai mici vârste, astfel încât să poată aplica în toată cariera sportivă principiile corecte ale nutriţiei sportive.

Seminarii şi workshopuri

Organizăm întâlniri cu sportivii, live sau onine, pentru a susţine seminarii de nutriţie sportivă pe diverse tematici specifice sportului respectiv, de comun acord cu staff-ul medical.

Programează-te aici